ویزای شینگن

2مه - توسط behinesaz - 0 - در ویزای شینگن

پکیج اقدام ویزای شینگن

ویزای شینگن

1- گرفتن وقت سفارت از یکی از سفارت های ایتالیا، فرانسه، یونان، آلمان به انتخاب مسافر برای کسب ویزای شینگن

2- پر کردن فرم سفارت

3- رزرو هتل با کانفرم

4- رزرو پرواز برای ارائه به سفارت

5- صدور بیمه نامه مسافری

ویزای شینگن
ویزای شینگن

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن از سفارت اتریش، ایتالیا (ویزای اروپا):

1- پاسپورت قدیمی

2- دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن

3- اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن

4- سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر

5- پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰ میلیون ریال که توسط بانک مهر

و امضا شده باشد

6- چک تضمین شده یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ حداقل  ۵۰۰ میلیون ریال به ازای هر نفر  بابت ضمانت بازگشت.

7- مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و

یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی.

گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)

کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد)

ویزای شینگن

شرایط اخذ ویزای اروپا :

1- تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی (برای ویزای اتریش به زبان آلمانی) باشند یا

توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی یا آلمانی ترجمه شده باشند.

2- اگر برای اولین بار می خواهید ویزای شینگن دریافت کنید، سفارت ویزای شینگن با ۱ ماه اعتبار و

۱۵ روز اقامت در محدوده شینگن برای شما صادر میکند.

3- اخذ ویزای شینگن از سفارت ایتالیا و اتریش انجام میشود. بنابر این ورود مسافرین به کشور

صادر کننده ویزا الزامی است و بعد از حداقل ۳ شب اقامت در این کشورها، می توانید به هر یک از

کشور های محدوده شینگن سفر کنید.

4- حدودا یک ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.

5- اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزای شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست.

اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روز برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود. ویزای یک ماهه شینگن، ویزای شش ماهه شینگن، ویزای یک ساله شینگن

ویزای شینگن
ویزای شینگن

شرایط اخذ ویزای شینگن

6- زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، نماینده ی ما همراه مسافرین در سالن مصاحبه حضور پیدا خواهد کرد و در روند انگشت نگاری به مسافرین کمک خواهد کرد.

7- بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا در سفارت الزامی است.

8- اخذ ویزا حتما در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام می شود.

9- در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.

10- دقت بفرمایید که این مرکز نسبت به اخذ ویزای تک (ویزا بدون پرواز و رزرو هتل) ، اخذ ویزای شینگن بدون مدارک ، یا اخذ ویزا برای دوستانی که قصد بازگشت ندارند، به هیچ عنوان اقدام نخواهد کرد. لطفا قبل از تماس تلفنی این موارد را مد نظر قرار دهید.

11- ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت وجه نقد یا چک تضمین شده ی بانکی در وجه مسافر باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود. این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن عودت داده می شود.

ویزای شینگن
ویزای شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *